Supertanker: Den første manual til din fantastiske hjerne (ebog, pdf, dansk)

Af: Anni Simonsen


 • Forlag: Forlaget Lifebooks
 • Format: pdf
 • Type: Ebog
 • Sprog: Dansk
 • ISBN-13: 9788799459605
 • Udgave: 1. udgave
 • Udgivelsesdato: 20-01-2012
 • Serie: LIfebooks
 • Serienummer: 1
 • Sideantal: 71 Sider
 • Filtype: pdf
 • Filstørrelse: 6322 KB
 • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Livet kan være utroligt hårdt og det kan være imponerende nemt. Men uanset hvordan det former sig, er det guld værd at vide, hvordan din hjerne fungerer, og lære at udnytte de muligheder og begrænsninger den rummer. Når du har læst denne bog, og tilegnet dig hvad der står i den, behøver du ikke mere at holde dig selv som gidsel i en tilstand uden glæde, muligheder eller ressourcer. Ikke ret lang tid i hvert fald. At du ikke behøver, betyder ikke at du ikke vil gøre det alligevel. Vaner er stærke. Men du kan ikke lyve for dig selv, og du vil vide at det er op til dig, hvornår du bevæger dig ud af din passive offerrolle og ind i den aktive indsats for det liv, du fortjener. Bogen er skrevet af journalist og NLP psykoterapeut Anni Simonsen. Den henvender sig til enhver som ønsker at tage magten over sine tanker og følelser, og bogen indeholder forklaringer, anvisninger og øvelser i at håndtere de tanker og tilstande som opstår undervejs i tilværelsen. Bogen rummer videnskabelige forklaringer på hvordan vores tanker påvirker vores biologi, - dog er de videnskabelige begreber så vidt muligt forenklet og billedgjort, så sammenhængen fremstår så enkel som muligt
Formater / udgaver
71,50 kr
75,30 kr
PRIS
75,30 kr

Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

 • Ingen gebyrer
 • Ingen abonnementer
 • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Denne her bog rummer manualen til din hjerne. Hvis du læser den opmærksomt, og gør hvad der står – laver øvelserne og giver dig selv det pres der skal til, for at ændre dine mentale vaner – så vil du opleve, at dit liv bliver uendeligt meget nemmere at navigere i. Også når det er sværest. Livet er en rejse. Nogen gange smuk og inspirerende. Andre gange hård og modgangsfyldt. Det kan ingen ændre på. Vi har sejre og nederlag. Vi får og vi mister. Vi mister værdighed, prestige, penge, sundhed, tid – og vi mister nogen gange et af de mennesker, vi elsker allerhøjest. Enten fordi han eller hun dør fra os, eller fordi livet på andre måder fjerner dem fra os. Nogle tab er midlertidige, andre er for evigt. Livet kan være utroligt hårdt og det kan være imponerende nemt. Men uanset hvordan det former sig, er det guld værd at vide, hvordan din hjerne fungerer, og lære at udnytte de muligheder og begrænsninger den rummer. Når du har læst denne bog, og tilegnet dig hvad der står i den, behøver du ikke mere at holde dig selv som gidsel i en tilstand uden glæde, muligheder eller ressourcer. Ikke ret lang tid i hvert fald. At du ikke behøver, betyder ikke at du ikke vil gøre det alligevel. Vaner er stærke. Men du kan ikke lyve for dig selv, og du vil vide at det er op til dig, hvornår du bevæger dig ud af din passive offerrolle og ind i den aktive indsats for det liv, du fortjener.

Bogen er skrevet af journalist og NLP psykoterapeut Anni Simonsen. Den henvender sig til enhver som ønsker at tage magten over sine tanker og følelser, og bogen indeholder forklaringer, anvisninger og øvelser i at håndtere de tanker og tilstande som opstår undervejs i tilværelsen.

Bogen rummer videnskabelige forklaringer på hvordan vores tanker påvirker vores biologi, - dog er de videnskabelige begreber så vidt muligt forenklet og billedgjort, så sammenhængen fremstår så enkel som muligt.

Bogen fylder 71 sider, og er organiseret i tre dele: Del 1 Din indsigt og forståelse Blot en tanke? - Sådan laver du dem! De to bevidstheder og måden du bruger dem på Den programmerede underbevidsthed Med livet på autopilot Samarbejdet imellem bevidsthed og underbevidsthed

Del 2 Dine styreredskaber og deres muligheder Tanker og sundhed Tankernes biologi – det gør de ved din krop Din indre kommunikation med dit immunforsvar Tankernes indflydelse på dit immunforsvar

3 - Din personlige træningslejr Den aboriginale visdom Tag magten over tankerne Min personlige fortælling Dit personlige træningsprogram Opdatér dit liv – lav nye indspilninger

Uddybninger og henvisninger

Første del af del 1:

Blot en tanke - Jeg står af cyklen i lysningen. Stiller den fra mig, og sætter mig på den store træstub. Her sad vi – min søster og jeg – og varmede os i solen og lyttede til skoven på en af de sidste lune efterårsdage, mens vores sorte labradorer snusede rundt med højt løftede haler og glade ører. Det var vores sidste skovtur sammen. Hun døde kort tid efter. Jeg kan mærke savnet og sorgen. Men også glæden over det vi havde – det hun var og det hun gav. Tankerne om hende lever videre i mig, og det er jeg taknemmelig for. De tanker ville jeg nødig undvære, og heldigvis ved jeg, hvor jeg kan finde dem, hvis de bliver væk fra mig.

Du tænker hele tiden. Dag ud og dag ind – det eneste tidspunkt, du ikke tænker på, er, når du sover. Og selv der tænker du – blot foregår dine tanker i søvne med afsæt i din underbevidsthed, og dermed for alvor uden for din kontrol. Tanker er generelt svære at styre. De kommer og går – nogle gange føles det, som om de opstår ud af det blå, og andre gange forsvinder de, netop som vi har brug for dem. Men generelt kan man sige, at tanker altid fødes med udgangspunkt enten i et sanseindtryk, eller med udgangspunkt i nogle forestillinger, du laver i din hjerne. Tanker består nemlig af forestillinger. Som består af indre billeder og lyde og andre sanse oplevelser, vi kan trække frem i vores bevidsthed.

En tanke starter oftest med et billede. Tænk på dit job – på din hund – din elskede – en smuk blomst – en ferie – en højtid – et menneske, du har mistet – din livret – din største bekymring. Uanset hvad du tænker på, vil tanken starte med et billede – eller måske en lyd – hvis du vælger at tænke på din yndlingssang, forårslærken, dit barns latter, regn på en teltdug, sækkepibemusik eller Vivaldi.

En duft eller smag kan blande sig – ligesom en helt konkret fysisk fornemmelse. Tænk på smagen af lune frikadeller, følelsen af sommervind og solskin, din allerbedste parfume, champagne og søde jordbær.

Forestillinger i form af billeder, lyde, smag, duft og kropsfornemmelser udgør altså de sanse-komponenter, som tanker laves af . Med andre ord – tanker og sanser er to sider af samme sag. Du kan ikke skabe en tanke uden sanser – og du kan ikke lave en sansemæssig forestilling, uden den får karakter af en tanke.

Tænk på den smukkeste udsigt, du har set. Tænk på din hoveddør. Tænk på den sidste eksamen, du var til.

Uanset hvilken tanke jeg beder dig om at producere, starter du uvilkårligt med en sanse-strategi – altså du producerer et billede, en lyd, en duft, en smag eller en kropsfornemmelse. Ellers kan du nemlig ikke skabe tanken. Og uanset hvilket sanseindtryk du får, vil det uvilkårligt medføre en tanke… Sanser er altså både et internt og et eksternt fænomen. De interne sanseoplevelser skaber du ved hjælp af din bevidste og ubevidste forestillingsevne – de eksterne sanseoplevelser udløser en erindring eller fortolkning, som giver dig en indre forestilling eller oplevelse.

For at du kan starte produktionen af dine forestillinger, kræver det et ”start-signal”. Forestillinger kommer ikke ud af det blå – et eller andet kick-starter processen. Og det ”et eller andet” er typisk et eksternt sanseindtryk. Altså et indtryk fra den ydre verden. Noget du ser, hører, dufter, smager eller mærker. Eller noget, nogen siger til dig.

Ord er beskrivelser af sanseindtryk og sanseforestillinger. Og ord bruges til at fortolke disse indtryk. Det du sanser, kan altså beskrives med ord – og dine ord kan udløse en sanseforestilling. Dine ord og dine sanseforestillinger har afsæt forskellige steder i din hjerne, men de arbejder perfekt sammen om at værdi-sætte alle de sanseindtryk, du møder eller producerer. Dine sansninger er altså de umiddelbare indtryk. Ordene er beskrivelsen, vurderingen og analysen af disse indtryk.

Anmeldelser (0)