Sushi: Smag og teknik (Bog, Indbundet, Dansk) af Hiroki Takemura

Sushi: Smag og teknik

(Bog, Indbundet, Dansk)
Forfattere: Hiroki Takemura, Kimiko Barber

Nedsat pris! Sushi: Smag og teknik


Forlag: Gyldendal

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne klassiker var en af de første kogebøger om kunsten at lave sushi og sashimi i Danmark, og den er siden udkommet adskillige oplag og har solgt mere i end 20.000 eksemplarer.

Enkle trin-for-trin instruktioner i at skabe perfekt rullet og håndformet sushi ud fra traditionelle vegetariske opskrifter og fusionsopskrifter.

Lær sushi-etikette for at få mest muligt ud af denne spændende kogekunst, så du kan lave sushi og sashimi derhjemme.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Gyldendal
Forfattere Hiroki Takemura, Kimiko Barber
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 2. (19-04-2018)
Oplag 1. (19-04-2018)
Illustrationer Ja
Originaltitel Sushi. Taste and technique
Omslagsgrafiker AKA Print A/S
Oversætter Lars Thomas
Tegnet af AKA Print A/S
Originalsprog Engelsk
Sideantal 255
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 178mm, H: 224mm, D: 24mm, Vægt: 780g
ISBN-13 / EAN-13 9788702258707