Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 19-04-2018
Denne klassiker var en af de første kogebøger om kunsten at lave sushi og sashimi i Danmark, og den er siden udkommet adskillige oplag og har solgt mere i end 20.000 eksemplarer.
Enkle trin-for-trin instruktioner i at skabe perfekt rullet og håndformet sushi ud fra traditionelle vegetariske opskrifter og fusionsopskrifter.
Lær sushi-etikette for at få mest muligt ud af denne spændende kogekunst, så du kan lave sushi og sashimi derhjemme.
| Forlag | Gyldendal |
| Forfattere | Hiroki Takemura, Kimiko Barber |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 2. (19-04-2018) |
| Oplag | 1. (19-04-2018) |
| Illustrationer | Ja |
| Originaltitel | Sushi. Taste and technique |
| Omslagsgrafiker | AKA Print A/S |
| Oversætter | Lars Thomas |
| Tegnet af | AKA Print A/S |
| Originalsprog | Engelsk |
| Sideantal | 255 |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 178mm, H: 224mm, D: 24mm, Vægt: 780g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788702258707 |