Taste as Experience: The Philosophy and Aesthetics of Food (Bog, Hardback, Engelsk) af Nicola Perullo

Taste as Experience: The Philosophy and Aesthetics of Food

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Nicola Perullo

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

How do our daily encounters with food shape our knowledge of the world?

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Columbia University Press
Forfatter Nicola Perullo
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 05-04-2016
Første udgivelsesår 2016
Serie Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Originalsprog United States
Sideantal 176
Indbinding Hardback
Forlag Columbia University Press
Sideoplysninger 176 pages
Mål 220 x 149 x 22
ISBN-13 / EAN-13 9780231173483