Techniques of Healthy Cooking (Bog, Hardback, Engelsk) af The Culinary Institute of America (CIA)

Techniques of Healthy Cooking

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

* Features the latest dietary guidelines and healthy cooking techniques. * Covers a wide range of health- and environment-related topics of concern to today's diners, such as organic ingredients, local sourcing, farm-to-fork initiatives, and much more.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfatter The Culinary Institute of America (CIA)
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 4 ed
Udgivelsesdato 15-03-2013
Første udgivelsesår 2013
Illustrationer Photos: 0 B&W, 150 Color
Originalsprog United States
Sideantal 576
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 576 pages, Photos: 0 B&W, 150 Color
Mål 282 x 223 x 36
ISBN-13 / EAN-13 9780470635438