Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies: Recipes and Techniques from the Ferrandi S... (Bog, Hardback, Engelsk)

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts (Bog, Hardback, Engelsk)

Af: FERRANDI Paris


Forlag: Editions Flammarion

  • Type: Bog
  • Format: Hardback
  • Sprog: Engelsk Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9782080294678
  • Udgivelsesdato: 16-02-2023
  • Første udgivelsesår: 2023
  • Illustrationer: 350 Illustrations, unspecified
  • Originalsprog: France
  • Sideantal: 288
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: Editions Flammarion
  • Sideoplysninger: 288 pages, 350 Illustrations, unspecified
  • Mål: 286 x 219 x 30

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Læsernes anmeldelser (0)