Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies: Recipes and Techniques from the Ferrandi S... (Bog, Hardback, Engelsk)

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: FERRANDI Paris

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Editions Flammarion
Forfatter FERRANDI Paris
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 16-02-2023
Første udgivelsesår 2023
Illustrationer 350 Illustrations
Originalsprog France
Sideantal 288
Indbinding Hardback
Forlag Editions Flammarion
Sideoplysninger 288 pages, 350 Illustrations
Mål 286 x 219 x 30
ISBN-13 / EAN-13 9782080294678