The Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw In... (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

The Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: David Asher

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.

Forventes på lager: 15-01-2026

Levering: 6 - 9 hverdage (Forventes d. 15-01-2026)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Chelsea Green Publishing Co
Forfatter David Asher
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 08-07-2015
Første udgivelsesår 2015
Originalsprog United States
Sideantal 320
Indbinding Paperback / softback
Forlag Chelsea Green Publishing Co
Sideoplysninger 320 pages
Mål 206 x 254 x 23
ISBN-13 / EAN-13 9781603585781