The Art & Science of Foodpairing: 10,000 flavour matches that will transform the way ... (Bog, Hardback, Engelsk)

The Art & Science of Foodpairing: 10,000 flavour matches that will transform the way you eat

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Peter Coucquyt, Bernard Lahousse, Johan Langenbick

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The ultimate reference for creative cooks

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Octopus Publishing Group
Forfattere Peter Coucquyt, Bernard Lahousse, Johan Langenbick
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-10-2020
Første udgivelsesår 2020
Illustrationer 1,100
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 384
Indbinding Hardback
Forlag Octopus Publishing Group
Sideoplysninger 384 pages, 1,100
Mål 224 x 288 x 32
ISBN-13 / EAN-13 9781784722906