The Canning of Fish and Meat (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

The Canning of Fish and Meat

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Canning as a preservation process has proved its value in its contribution to the preservation, distribution, and storage of world food supplies, and is a traditional way of preserving fish and meat.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Softcover reprint of the original 1st ed. 1995
Udgivelsesdato 20-10-2012
Første udgivelsesår 2012
Illustrationer XV, 310 p.
Fagredaktør R. J. Footitt
Originalsprog United States
Sideantal 310
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 310 pages, XV, 310 p.
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9781461358800