The Ecology of Food: Sustainable Food Systems and Diets (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

The Ecology of Food: Sustainable Food Systems and Diets

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.

Forventes på lager: 25-06-2026

Levering: Kan forudbestilles (Forventes d. 25-06-2026)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A uniquely rounded, interdisciplinary introduction to the key contemporary issues around sustainable nutrition and food systems, including contributions from economists, historians, sociologists, and physical biologists

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Bloomsbury Publishing PLC
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 25-06-2026
Første udgivelsesår 2026
Fagredaktør Nicolas Bricas, Damien Conare, Marie Walser
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 304
Indbinding Paperback / softback
Forlag Bloomsbury Publishing PLC
Sideoplysninger 304 pages
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9781350544956