The Essence of Gastronomy: Understanding the Flavor of Foods and Beverages (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Peter Klosse

The Essence of Gastronomy: Understanding the Flavor of Foods and Beverages

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Peter Klosse

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Forfatter Peter Klosse
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 17-12-2013
Første udgivelsesår 2013
Illustrationer 22 Tables, black and white; 24 Illustrations, black and white
Originalsprog United States
Sideantal 352
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 352 pages, 22 Tables, black and white; 24 Illustrations, black and white
Mål 238 x 162 x 21
ISBN-13 / EAN-13 9781482216769