The French Chef Handbook (Revised Edition): La cuisine de reference (Bog, Hardback, Engelsk) af Michel Maincent-Morel

The French Chef Handbook (Revised Edition): La cuisine de reference

(Bog, Hardback, Engelsk)

Forlag: BPI

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag BPI
Forfatter Michel Maincent-Morel
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 26-09-2024
Første udgivelsesår 2024
Illustrationer 3,000 color photographs
Originalsprog France
Sideantal 1208
Indbinding Hardback
Forlag BPI
Sideoplysninger 1208 pages, 3,000 color photographs
Mål 299 x 238 x 67
ISBN-13 / EAN-13 9782386220630