The Kitchen as Laboratory: Reflections on the Science of Food and Cooking (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

The Kitchen as Laboratory: Reflections on the Science of Food and Cooking

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Columbia University Press
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 13-08-2013
Første udgivelsesår 2013
Serie Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Illustrationer 67 halftones, 11 tables
Fagredaktør Cesar Vega, Job Ubbink, Erik van der Linden
Originalsprog United States
Sideantal 336
Indbinding Paperback / softback
Forlag Columbia University Press
Sideoplysninger 336 pages, 67 halftones, 11 tables
Mål 236 x 156 x 18
ISBN-13 / EAN-13 9780231153454