The Most Excellent Book of Cookery: An Edition and Translation of the 16th-century 'L... (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

The Most Excellent Book of Cookery: An Edition and Translation of the 16th-century 'Livre Fort Excellent De Cuysine'

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Forlag: Prospect Books

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Prospect Books
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 30-04-2014
Første udgivelsesår 2014
Oversætter Ken Albala, Timothy J. Tomasik
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 192
Indbinding Paperback / softback
Forlag Prospect Books
Sideoplysninger 192 pages
Mål 142 x 218 x 23
ISBN-13 / EAN-13 9781903018965