The Perfect Loaf: The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More: A Baki... (Bog, Hardback, Engelsk)

The Perfect Loaf: The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More: A Baking Book

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Maurizio Leo

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Random House USA Inc
Forfatter Maurizio Leo
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 08-11-2022
Første udgivelsesår 2022
Illustrationer 250 4C photographs
Originalsprog United States
Sideantal 400
Indbinding Hardback
Forlag Random House USA Inc
Sideoplysninger 400 pages, 250 4C photographs
Mål 236 x 268 x 34
ISBN-13 / EAN-13 9780593138410