The Quest for Food: A Natural History of Eating (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Harald Brussow

The Quest for Food: A Natural History of Eating

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Harald Brussow



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

When you go into a scientific library or look through the catalogues of scientific publishers, you will quickly find books from food scientists, food technologists, food chemists, food microbiologists, and food toxicologists.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Forfatter Harald Brussow
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Softcover Reprint of the Original 1st 2007 ed.
Udgivelsesdato 23-08-2016
Første udgivelsesår 2016
Illustrationer XVIII, 866 p.
Originalsprog United States
Sideantal 866
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 866 pages, XVIII, 866 p.
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9781489977410