The Science of Cooking (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Peter Barham

The Science of Cooking

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Peter Barham



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
Forfatter Peter Barham
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Softcover reprint of the original 1st ed. 2001
Udgivelsesdato 05-10-2012
Første udgivelsesår 2012
Illustrationer VII, 244 p.
Originalsprog Germany
Sideantal 244
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
Sideoplysninger 244 pages, VII, 244 p.
Mål 233 x 156 x 14
ISBN-13 / EAN-13 9783642631665