Urværkerne 1: Kuppelbyens Hemmelighed (Bog, Hardback, Dansk) af Stine Bahrt

Urværkerne 1: Kuppelbyens Hemmelighed (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Stine Bahrt


Nedsat pris! Urværkerne 1: Kuppelbyens Hemmelighed

Forlag: KRABAT

 • Type: Bog
 • Format: Hardback
 • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
 • ISBN-13: 9788793974906
 • Udgave: 1. (18-09-2021)
 • Oplag: 1. (18-09-2021)
 • Første udgivelsesår: 2021
 • Serie: Urværkerne
 • Omslagsillustrator: Rasmus Jensen
 • Originalsprog: Dansk
 • Sideantal: 396
 • Indbinding: Hardback

Beskrivelse

Forfatter: Stine Bahrt

Forsideillustrator Rasmus Jensen

Læs de første to kapitler på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/


Jeg ligger på ryggen i græsset og studerer mit værk, en lille kobberfugl med blågrønne vinger og en elegant nøgle til at trække den op med. Urværksfuglen flyver over mit hoved. Den pipper i takt med de klikkende tandhjul, som får vingerne til at bevæge sig. Jeg lukker øjnene og prøver at lade, som om fuglen ikke er der, at det ikke er mig, der har samlet den, og at jeg stadig er normal.


15-årige Nil bor under en gigantisk kuppel, som beskytter de sidste mennesker på Jorden mod en ødelagt verden. Befolkningen i Kuppelbyen er opdelt i evneløse og urværkere, for i Kuppelbyen er moderne teknologi bandlyst, og alt drives i stedet af mekaniske urværker.

Da Nil opdager, at hun har urværksevner, må hun forlade sin familie og begynde på Urværkerskolen. Men noget er helt galt i Kuppelbyen, og snart er Nil hvirvlet ind i begivenheder, der truer det lille samfunds skrøbelige eksistens. Samtidig skal hun forholde sig til sine første svære oplevelser med kærligheden og en voksende forvirring omkring sin seksualitet.


Kuppelbyens Hemmelighed er første bind i en medrivende steampunk-serie, hvor tandhjulene drejer og fortæller om kærlighed, at finde sig selv og opdage, at man har skjulte evner i en forunderlig og dystopisk verden.


Kuppelbyens Hemmelighed er nomineret til Årets Danske Fantasydebut 2022. 


Om bogen

Dystopisk steampunk, Kuppelby, en skole på en flyvende ø, korsetter, mekaniske feer, mysterier, lgbtq og første forelskelse


Hvis du kan lide ”Divergent” og ”Harry Potter”, vil du også kunne lide ”Urværkerne 1 – Kuppelbyens Hemmelighed”  


Anmeldelser

Bibliotekernes materialevurdering: "Hæsblæsende og medrivende steampunk i særklasse. Vil gå som varmt brød til fans af fantasy og steampunk. Anbefales til bredt indkøb."


Bogormens verden: "Jeg er simpelhen crazy vild med bogen. Den får mine varmeste anbefalinger, jeg glæder mig helt vildt til at læse mere i denne serie."


Mydailybookdenmark: "En rigtig god begyndelse på en ny Steampunkserie. Rigtig fed!"


Jammerbugt bibliotekerne anbefaler


Himmelskibet: "Urværkerne – Kuppelbyen Hemmeligheder er meget velskrevet og underholdende. Der holdes et godt tempo uden at man taber en forbindelse til opbygningen af universet og hovedpersonerne. Varme anbefalinger herfra."


★★★★★ Gizmoamh


★★★★★ Fantastiske Familiebøger


★★★★★ My fantasy book world


★★★★★ Forestilling om Paradis


★★★★★ Youlooklikeabook


★★★★ Benedictes_bogverden

Læsernes anmeldelser (0)