Vegetables, Herbs and Spices: Supplement to The Composition of Foods (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Vegetables, Herbs and Spices: Supplement to The Composition of Foods

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This supplement to McCance and Widdowson's 'The Composition of Foods' presents extensive new analytical results on over 450 foods.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Royal Society of Chemistry
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-01-1991
Første udgivelsesår 1991
Illustrationer No
Fagredaktør B Holland, Ian Unwin, David Buss
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 160
Indbinding Paperback / softback
Forlag Royal Society of Chemistry
Sideoplysninger 160 pages
Mål 246 x 189 x 10
ISBN-13 / EAN-13 9780851863764