Vegetarian Cooking of India: Traditions - Ingredients - Tastes - Techniques - 80 Clas... (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Vegetarian Cooking of India: Traditions - Ingredients - Tastes - Techniques - 80 Classic Recipes

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Mridula Baljekar

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The Gourmand award-winning author explores the regional diversity of India's vegetarian cuisine in this stunningly photographed paperback.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Anness Publishing
Forfatter Mridula Baljekar
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 02-09-2015
Første udgivelsesår 2015
Illustrationer over 430 photographs
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 160
Indbinding Paperback / softback
Forlag Anness Publishing
Sideoplysninger 160 pages, over 430 photographs
Mål 234 x 280 x 16
ISBN-13 / EAN-13 9781780194172