Forventes på lager: 23-10-2017
En passioneret jæger og kok gør sammen med en ligeså ivrig lystfikser og fotograf op med myten om, at det er svært at lave mad med vildt, fisk og vilde ingredienser. En bog ikke kun til jægere og lystfiskere, men til dig som bare elsker god mad. Take a walk on the wild side - og så ud i køkkenet.
| Forlag | Gyldendal |
| Forfattere | Nikolaj Juel-Christiansen, Columbus Leth |
| Type | Ebog |
| Format | epub |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | Edition 1 |
| Udgivelsesdato | 23-10-2017 |
| Sideantal | 304 Sider |
| Filtype | epub |
| Filversion | 3.0 |
| Filformat | Reflowable |
| Filstørrelse | 66720 KB |
| Kopibeskyttelse | DigitalVandmaerkning |
| Datamining | Ikke tilladt |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788702236538 |