Water Activity in Foods: Fundamentals and Applications (Bog, Hardback, Engelsk) af GV Barbosa-Canovas

Water Activity in Foods: Fundamentals and Applications

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: GV Barbosa-Canovas

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter GV Barbosa-Canovas
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 21-05-2020
Første udgivelsesår 2020
Serie Institute of Food Technologists Series
Fagredaktør Gustavo V. (Washington State University) Barbosa-Canovas, Anthony J. (Decagon Devices Fontana, Shelly J. (University of Illinois) Schmidt, Theodore P. (University of Minnesota) Labuza
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 640
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 640 pages
Mål 10 x 10 x 10
ISBN-13 / EAN-13 9781118768310