Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology, 4 Volume Set: 4 Volume Set (Bog, Hardback, Engelsk) af FJ Francis

Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology, 4 Volume Set: 4 Volume Set

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: FJ Francis

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Now in a thoroughly-updated and expanded second edition, Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology covers fundamental concepts and practical requirements in food science, as well as cutting-edge technological and industry information.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfatter FJ Francis
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 30-11-1999
Første udgivelsesår 1999
Fagredaktør Frederick J. (University of Massachusetts Francis
Originalsprog United States
Sideantal 2816
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 2816 pages
Mål 288 x 214 x 38
ISBN-13 / EAN-13 9780471192855