Wrapped & Stuffed Foods: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2012 (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Wrapped & Stuffed Foods: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2012

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Forlag: Prospect Books

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Prospect Books
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 30-06-2013
Første udgivelsesår 2013
Serie Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery
Illustrationer 25 b&w illustrations
Fagredaktør Mark McWilliams
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 368
Indbinding Paperback / softback
Forlag Prospect Books
Sideoplysninger 368 pages, 25 b&w illustrations
Mål 176 x 244 x 17
ISBN-13 / EAN-13 9781903018996