Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 01-06-2018
Denne bog sætter blæksprutterne på spisekortet og giver samtidig en beskrivelse af deres biologi, kulturhistorie og en forklaring på, hvad der gør blæksprutter til sund, varierende og interessant mad. Med en lang række enkle opskrifter på tilberedning af blæksprutter afmystificerer bogen den påstand, at det er svært at lave mad med blæksprutter. Samtidig bidrager den til debatten om, hvordan vi bedre udnytter havets ressourcer på en bæredygtig måde.
Bogen er skrevet ud fra et samarbejde mellem en kok og en naturvidenskabsmand, som sammen er gået i køkkenet for at lave mad med blæksprutter.
| Forlag | Gyldendal |
| Forfattere | Ole G. Mouritsen, Klavs Styrbæk |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (01-06-2018) |
| Oplag | 1. (01-06-2018) |
| Illustrationer | Ja |
| Omslagsillustrator | Jonas Drotner Mouritsen |
| Tegnet af | Jonas Drotner Mouritsen |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 222 |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 182mm, H: 244mm, D: 24mm, Vægt: 732g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788702257175 |