for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Bitz og Holm er et efterhånden sammentømret makkerpar bag gryderne med stor succes på tv. I deres nye kogebog jonglerer de videre med smag, sundhed og... Læs mere
DET ER MIN FØDSELSDAG – SÅ SKAL DER VÆRE FEST! BØRNENES FØDSELSDAGSBOG er for alle, der ønsker inspiration til børnefødselsdagen. Her er idéer til invitationer, pynt og... Læs mere
Vintermad er en bog med mad til de kolde og mørke måneder, hvor vi har brug for at få noget ordentligt at spise med kød og grøntsager og masser af vitaminer i. Bogen indeholder forslag til... Læs mere
I Tobias’ verden er kager kunst. En kunst, du kan lære, og en kunst, der skal spises. I denne bog fortolker Tobias 72 klassiske kager og bagværk... Læs mere
De søde detaljer er i højsædet i den nye bagebog med 100 kreative opskrifter på de mest utrolige kager og andre søde sager fra den tidligere Bagedyst-vinder Annemette Voss. Marcipan og... Læs mere
BAGELYST indeholder 60 personlige bud på skønne kager af Annemette Voss, kendt fra og ikke mindst vinder af Den Store Bagedyst. Annemettes bagelyst opstod på køkkenbordet hos hendes mormor som... Læs mere
Spis – en kogebog til alle, der bliver inspireret af årstidernes skiften og skønne råvarer og som holder af hjemmelavet mad og gode måltider med venner og familie.MIKKEL KARSTAD er en af Danmarks... Læs mere
Så er vi på banen igen med flere lækre kager, du kan nyde uden at føle, at du synder. Vi byder endnu en gang på 60 "fromme fristelser", der alle har en... Læs mere
I 35 historier fortæller James Price og Søren Ryge Petersen hver især om deres livs måltider. Om alt fra barndommens mad, om at spise i marken, om smørrebrød, om møder med andre... Læs mere
Når du besøger brdr. Prices diner, kan du ved den karkludspolerede disk bestille morgenmad bestående af pancakes, diverse slags æg m/u bacon, sausages, fry-ups etc., hashbrown potatoes, eggs... Læs mere
Hvad er det egentlig, vi spiser? Alle har kun én krop og ét liv - alligevel har de færreste af os en klar holdning til det, vi spiser. Og... Læs mere
Louisa har altid elsket Texas og hele den amerikanske madkultur, og i Mit cowgirl-køkken deler hun ud af sine favoritter: Fyldig BBQ, masser af grønne retter, sydstatsmad i den tungere... Læs mere