for at udvide
kategorilisten.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Hvordan vælger du den rigtige vin – uden at fare vild i druetyper, distrikter og årgange? Hvilken vin drikker jeg til? gør det enkelt og inspirerende at finde vin, der... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Denne bogs forfattere har foretaget en pilgrimsrejse til Tjekkiet – inspireret af lagerøllets stigende popularitet. I disse tider kan man nemlig ikke besøge et velrenommeret ølhus... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.
The Langham Afternoon Tea Book celebrates the historic London hotel that introduced Afternoon Tea in 1865, sharing signature recipes, expert tea-pairing tips and elegant inspiration for re-creating this timeless ritual at home.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Ny udgave. Denne pragtbog skildrer theen og dens historie, dyrkning, produktion, sundhed og trends, alt suppleret af et smukt fotomateriale. Samtidig er det beretningen om et af... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
En inspirerende og praktisk guide til at forvandle vilde planter tilsmagfulde drikke – året rundt. Naturen bugner af vilde ingredienser, og i Vilde drikke viser Liz Knight, hvordan man... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
A follow-up to Cara Devine's successful Strong, Sweet and Bitter, Behind the Home Bar is THE cocktail book you need to live your best drinking life at home.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
DISCOVER the HERITAGE of AGAVE-BASED SPIRITS in the first all-new book in five years by Tristan Stephenson, master mixologist, spirit entrepreneur and AWARD-WINNING BESTSELLING author of the Curious Bartender series of books.
Bemærk: Kan leveres før jul.
This book will teach readers how to brew beer in their own kitchen, on a stove or hotplate, with a minimum of fuss and bother. It will focus on brewing a 10 litre (2.5 gallon) batch size because most kitchen stoves can only boil up to 3 gallons in a reasonable amount of time.