Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan leveres før jul.
Can you publish a book dedicated entirely to sauce? The answer is a resounding “YES!” — at least if you ask Brian Mark Hansen, winner of the 2023 Bocuse d’Or. To the head chef of Søllerød... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Welcome to the kitchen of Kiin Kiin, one of the most innovative Thai restaurants in the world. Thai food as you have never seen it before – through the eyes of chefs Henrik... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Den ultimative kogebog til langdistanceatleter, løbere, cykelryttere og triatleter.Hannah Grant og Stacy Sims guider dig sikkert igennem alle årets sæsoner... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
The ultimate performance cookbook, a modern classic, a must-have for all cycling aficionados serious about nutritional intake. With 350-pages of easy-to-prepare recipes containing... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
The book features photos by acclaimed Danish-Hong Kong photographer Steven Achiam. He was granted full access to all the restaurants and have captured a rare... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Many people have embraced the Spanish tradition of eating tapas. A lot of us stood in a bar in Andalusia, eating the most delicious, colorful, and flavorful small dishes and drinking a cold draft... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
At the humble age of 23, Danish Nicolaj Møller Christiansen shows the way to a universe of world class cuisine where exclusive produce and unique sensory impressions are at... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Welcome to 50 Open Face Sandwiches – an ode to Danish ‘smørrebrød’. In this cookbook Jesper and Camilla from Restaurant Panorama Food & Wine in Silkeborg celebrates the... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
This cookbook is awarded Best Danish Cookbook by The Gourmand World Cookbook Award in category ”Single subject”. 'Delicious Lamb' contains 87 mouthwatering recipes with lamb. Leg,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
At the humble age of 23, Danish Nicolaj Møller Christiansen shows the way to a universe of world class cuisine where exclusive produce and unique sensory impressions are at... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
MAD ER MED TIL AT NÆRE SJÆLEN. Tina Casmoses historie, som leder frem til denne bog, begyndte for tyve år siden efter at have været igennem operation og svære mavesmerter. Hun blev... Læs mere