Søgning på underkategorier- og emner:
Bearnaise guider sammen med damerne, lytterne igennem det italienske liv og køkken på godt og ondt. Martin Kongstad er en dansk madanmelder, skribent og forfatter. I en årrække... Læs mere
Kunsten at koge en fond - forskellen på sovs og sauce er fond. Men hvordan koger man den optimale fond? Med eller uden låg? Hvor længe skal den reducere for at blive bedst?... Læs mere
Aspargeskongen Søren Wiuff har set mesterkokke brænde op, og selv har han arbejdet halvfems timer om ugen, fordi han er så optaget af sine grøntsager, og det kokkene skal bruge... Læs mere
Brun mands styrke. ”Vi smadrer alt det med at være ofre. Vi er med Zlatan, vi laver helte.” Fenar Ahmad er filminstruktør, og den 19. januar brager han gennem med sin anden spillefilm,... Læs mere
Bisse vidste ikke, hvordan det ville ende, da han rullede ned gennem den sydfranske dal for at møde sin voldelige franske værtsfar, og ti år senere tog han chancen og opsøgte CV... Læs mere
Eva Ravnbøl – Journalist og Korrespondent, der har boet 30 år i Rom, er dagens gæst i Bearnaise. . Vi spiser på en af Roms nye Michelin restauranter, Bistro64 - Via Guglielmo... Læs mere
Alle retter var mig. Jeg lå på alle tallerkener, og det skulle da være perfekt. Thomas Herman tabte sutten, da han lagde navn til stjernestedet Herman i... Læs mere
I 1985 blev jeg kæreste med sangerinden Misen, men som jeg forstod det, ville hun gerne have en mand med styr på sit liv. Vi har ikke talt sammen siden. Nu har Misen Groth udgivet både en... Læs mere
Dansk gastronomis nye stjerne er Umut Ra Sakarya. Som barn løb han og legede i en tyrkisk by, i dag sælger han the flæskestegsandwich to end all flæskestegssandwiches på... Læs mere
Da advokat Eva Persson fyldte tredive år, forlod hun middagen og sine gæster klokken ni for at gå på arbejde. Klichéen om den kolde advokat kender alle, men hvordan er det... Læs mere
Særlig Mindeudsendelse om Søde-Jan (Sonnergaard) i Bearnaise er Dyrenes Konge. Martin Kongstad er en dansk madanmelder, skribent og forfatter. I en årrække var han... Læs mere
Mise en place special I. Hvad sker der på en gourmet restaurant før gæsterne kommer? En dag på restaurant Domestic i Århus. Råber de ad kokkeeleven? Hvordan laver man creme... Læs mere