Kunsten at koge en fond (Podcast, zip_mp3, Dansk) af Martin Kongstad

Kunsten at koge en fond

(Podcast, zip_mp3, Dansk)
Forfatter: Martin Kongstad

Forlag: SAGA Egmont
  • Type: Podcast
  • Format: zip_mp3
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • Oplæser: Martin Kongstad
  • ISBN-13: 9788727289847

PRIS
47,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kunsten at koge en fond - forskellen på sovs og sauce er fond. Men hvordan koger man den optimale fond? Med eller uden låg? Hvor længe skal den reducere for at blive bedst? Hvordan holder man på flest mulige aromastoffer? Og hvad med vin i saucen? Pia Snitkjær har skrevet phd om nedkogning af fond, og jeg forsøger at komme den perfekte fond nærmere.

Bearnaise er Dyrenes Konge

Bearnaise er Dyrenes Konge er madanmeldelse på radio. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant efter 13-skalaen og taler med sin ledsager undervejs.

Martin Kongstad er en dansk madanmelder, skribent og forfatter. I en årrække var han vært i interview- og madprogrammet Bearnaise er Dyrenes Konge på det hedengangne Radio24syv. I dag er han madanmelder og skribent på Weekendavisen.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag SAGA Egmont
Forfatter Martin Kongstad
Type Podcast
Format zip_mp3
Sprog Dansk
Oplæser Martin Kongstad
Udgivelsesdato 28-07-2025
Udgiver SAGA Egmont
Serie Bearnaise er Dyrenes Konge
Serienummer 104
Filtype zip_mp3
Filstørrelse 38437 KB
Kopibeskyttelse DigitalVandmaerkning
Datamining Ikke tilladt
ISBN-13 / EAN-13 9788727289847