Bogen om smørrebrød: Historien om smørrebrødet, dets udvikling og råvarer samt en gui... (Bog, Indbundet, Dansk)

Bogen om smørrebrød: Historien om smørrebrødet, dets udvikling og råvarer samt en guide til de 50 bedste restauranter på området.

(Bog, Indbundet, Dansk)
Forfatter: Ole Troelsø

Nedsat pris! Bogen om smørrebrød: Historien om smørrebrødet, dets udvikling og råvarer samt en guide til de 50 bedste restauranter på området.


Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen om Smørrebrød fortæller detaljeret om hvordan den tarvelige klemme blev ophøjet til en verdensberømt kulinarisk specialitet, samt historien om de vigtigste råvarer og tilbehør; brød, smør, pålæg, øl og snaps.


Lektørudtalelse, DBC: Jeg er vild med denne bog! Bl.a. fordi den kan lidt af det hele - her er flotte billeder, gode opskrifter, både på råvarer og de færdige stykker smørrebrød. 


Bogen om smørrebrød indeholder en række opskrifter der præsenteres i historisk perspektiv med klassikere, samt helt nye opskrifter der er skrevet af toneangivende kokke og smørrebrødsjomfruer. I afsnittet Danmarks 50 bedste smørrebrødsrestauranter nævner forfatteren de restauranter han finder bedst, ligesom hans favoritter beskrives mere indgående.Bogen er forfatterens femte udgivelse om emnet, og det historiske afsnit samt en del af opskrifterne har været bragt i tidligere udgivelser.


Lektørudtalelse, DBC: 

Super flot og gennemarbejdet bog, der kan anskaffes af alle. 

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Forlaget Lucullus Aps
Forfatter Ole Troelsø
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (12-11-2020)
Oplag 1. (13-11-2020)
Originalsprog Dansk
Sideantal 255
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 176mm, H: 248mm, D: 26mm, Vægt: 1068g
ISBN-13 / EAN-13 9788799551675