Cereal Grains: Laboratory Reference and Procedures Manual (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Sergio O. Serna-Saldivar

Cereal Grains: Laboratory Reference and Procedures Manual

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

.".. a practical laboratory manual complementing the author's text, Cereal grains: properties, processing and nutritional attributes."

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Forfatter Sergio O. Serna-Saldivar
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 16-02-2012
Første udgivelsesår 2012
Serie Food Preservation Technology
Illustrationer 85 Tables, black and white; 100 Illustrations, black and white
Originalsprog United States
Sideantal 394
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 394 pages, 85 Tables, black and white; 100 Illustrations, black and white
Mål 276 x 215 x 21
ISBN-13 / EAN-13 9781439855652