Crafting Everyday Food: Technology, Tradition, and Transformation in Modern East Asia (Bog, Hardback, Engelsk)

Crafting Everyday Food: Technology, Tradition, and Transformation in Modern East Asia

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.

Forventes på lager: 31-12-2025

Levering: Skaffevare (forvent 14 - 30 hverdage) (Forventes d. 31-12-2025)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag University of Hawai'i Press
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 31-12-2025
Første udgivelsesår 2025
Serie Food in Asia and the Pacific
Illustrationer 8 b&w illustrations
Fagredaktør Angela Ki Che Leung, Hallam Stevens
Originalsprog United States
Sideantal 277
Indbinding Hardback
Forlag University of Hawai'i Press
Sideoplysninger 277 pages, 8 b&w illustrations
Mål 229 x 152
ISBN-13 / EAN-13 9798880700066