Forventes på lager: 02-08-2014
Ost er efter en 100-årig udvikling blevet en daglig spise. Den danske ostehistorie fortælles med udgangspunkt i Brørup Mejeri, som på et tidspunkt var landets største ostemejeri. Bogen fortæller historien om: - oste (fasteoste som Danbo, Havarti og Cheddar) - landbrug (mælkeleverancer, bekæmpelse af kreatursygdomme, mælkekuske) - mejeri (hvordan de første mejerier blev til næsten 2.000 og hvordan de blev til en lille håndfuld) - håndværk (hvordan mejerifaget opstod og udviklede sig) - den nære historie (et mejeris betydning for det omgivende lokalsamfund) - den store historie (hvordan branchen arbejdede sammen nationalt og internationalt) - teknologi (fra de første centrifuger til dagens computerstyrede fabrikker)
| Forlag | Forlaget Kulturbøger |
| Forfatter | Jørgen Burchardt |
| Type | Ebog |
| Format | |
| Sprog | Dansk |
| Udgivelsesdato | 02-08-2014 |
| Sideantal | 112 Sider |
| Filtype | |
| Filstørrelse | 2809 KB |
| Kopibeskyttelse | DigitalVandmaerkning |
| Datamining | Ikke tilladt |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788788327311 |