Den blå drage 5 - Blå er bange (Lydbog, zip_mp3, Dansk) af Ry Kristensen

Den blå drage 5 - Blå er bange (Lydbog, zip_mp3, Dansk)

Af: Ry Kristensen


Forlag: Forlaget Evig

 • Type: Lydbog
 • Format: zip_mp3
 • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
 • Oplæser: Peter Vending
 • ISBN-13: 9788793756243
 • Udgave: 1
 • Udgivelsesdato: 15-03-2021
 • Serie: Den blå drage
 • Serienummer: 5
 • Spilletid: 21 Minutter
 • Illustrator: Bjarne Jensen
 • Fagredaktør: Anne Dorthe Nielsen
 • Filtype: zip_mp3
 • Filstørrelse: 10677 KB
 • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
 • Datamining: Ikke tilladt
PRIS
54,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

 • Ingen gebyrer
 • Ingen abonnementer
 • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

Alderstrin / læseniveau Alderstrin: fra 5 år Alderstrin: fra 6 år Alderstrin: fra 7 år Alderstrin: fra 8 år Alderstrin: fra 9 år Alderstrin: fra 10 år Billedbøger: fantasi og leg Billedbøger: godnathistorier og drømme Billedbøger med tekst Bøger for de helt små børn, billedbøger, aktivitetsbøger Børn og unge: personlige og sociale emner: angst, depression og selvskade Børn og unge: personlige og sociale emner: at leve med sygdom og... Børn og unge: personlige og sociale emner: familiespørgsmål Børn og unge: personlige og sociale emner: fordomme og intolerance Børn og unge: personlige og sociale emner: følelser Børn og unge: personlige og sociale emner: god mental sundhed Børn og unge: personlige og sociale emner: mangfoldighed, inklusion Børn og unge: personlige og sociale emner: mental sundhed Børn og unge: personlige og sociale emner: mobning, chikane Børn og unge: personlige og sociale emner: mobning, vold og overgreb Børn og unge: personlige og sociale emner: opvækst Børn og unge: personlige og sociale emner: pjækkeri og problemer i skolen Børn og unge: personlige og sociale emner: relationer (ikke familie) Børn og unge: personlige og sociale emner: selvbevidsthed og selvfølelse Børn og unge: personlige og sociale emner: sygdomme og diagnoser Børn og unge: personlige og sociale emner: venner og venskab Danmark Førskoleundervisning Grundskolen: indskoling Grundskolen: mellemtrin Håndtering af angst, fobier og andre mentale tilstande Håndtering af psykiske problemer Læseletbøger Skønlitteratur for børn og unge Skønlitteratur for børn og unge: action og spænding Skønlitteratur for børn og unge: familien og hjemmet Skønlitteratur for børn og unge: fantasy og magisk realisme Skønlitteratur for børn og unge: humor Skønlitteratur for børn og unge: kærlighed og venskab Skønlitteratur for børn og unge: naturfortællinger og dyrehistorier Skønlitteratur for børn og unge: skolehistorier Skønlitteratur for børn og unge: tænkte samfund, dystopier og utopier Skønlitteratur for unge: romantisk fantasy Småbørn: bogstaver og ord Småbørn: natur og dyr
  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Beskrivelse En børnebog om angst: Den blå drage 5 – Blå er bange Den blå drage er en anmelderrost illustreret børnebogsserie, der gør det let at snakke om tunge emner.

Indhold I denne historie skal Blå lære at spy ild. Men hvad gør man, når det man er allermest bange for, er ild?

Blå har svært ved at styre de mange følelser der farer rundt i ham, når han bliver bange. Heldigvis har Blå en bedste veninde i Rosa, og hun hjælper ham. Hjemme får Blå også gode råd til at håndtere sin angst, og så viser det sig at han faktisk slet ikke spyr ild, men is.

Klassens bølle Flamme kommer til at sætte ild til taget på skolen. Alle går i panik. Men så overvinder Blå sin angst, og redder dagen.

Emner i bind 5 – Blå er bange: Angst, frygt, at være bange for noget, konfrontere sin angst.

Serien om Blå lægger op til gode samtaler i klassen eller hjemme.

På forfatterens hjemmeside: www.rykristensen.dk findes der undervisningsmaterialer til de første bind i serien.

Der er lydbøger til de første 4 bind. De findes også på NOTA.

Flot anmeldelse af bogen https://dinboganmelder.dk/ry-kristensen-den-blaa-drage-5-blaa-er-bange/

"Som altid i “Blå”-serien tager Kristensen fat i de tunge emner og formidler dem i børnehøjde. Denne gang lægges der op til dialog om angst og frygt. Historien er skrevet med megen empati og genkendelighed, så børn let lever sig ind i Blås dilemma. Udfordringen er relatérbar set med børneøjne og illustrationerne underbygge hele tiden fortællingen. Ungerne er kæmpe-fans. Større anbefaling får simpelthen ikke!” – fra anmeldelsen.

Andre emneord til serien: drager (fabeldyr), fantasy, for 5 år, for 6 år, for 7 år, for 8 år, for 9 år. Bogen er let at læse. Første skoledag, skolen, bøger til små børn, bøger til indskolen, bøger til mellemtrin. Læs selv, læs-let. Børnebog om angst.

Læsernes anmeldelser (0)