Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems (Bog, Hardback, Engelsk) af JM Lakkis

Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: JM Lakkis

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The emergence of the discipline of encapsulation and controlled release has had a great impact on the food and dietary supplements sectors; principally around fortifying food systems with nutrients and health-promoting ingredients.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter JM Lakkis
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 15-04-2016
Første udgivelsesår 2016
Fagredaktør Jamileh M. Lakkis
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 408
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 408 pages
Mål 252 x 178 x 23
ISBN-13 / EAN-13 9781118733523