Enhancing Extraction Processes in the Food Industry (Bog, Hardback, Engelsk)

Enhancing Extraction Processes in the Food Industry

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 26-09-2011
Første udgivelsesår 2011
Serie Contemporary Food Engineering
Illustrationer 45 Tables, black and white; 150 Illustrations, black and white
Fagredaktør Nikolai Lebovka, Eugene Vorobiev, Farid Chemat
Originalsprog United States
Sideantal 570
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 570 pages, 45 Tables, black and white; 150 Illustrations, black and white
Mål 163 x 235 x 51
ISBN-13 / EAN-13 9781439845936