Fermenting for the Future: Japanese Pickles and Microbial Foodways (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Aya Hirata Kimura

Fermenting for the Future: Japanese Pickles and Microbial Foodways

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Aya Hirata Kimura



Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.

Forventes på lager: 19-05-2026

Levering: Kan forudbestilles (Forventes d. 19-05-2026)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag University of California Press
Forfatter Aya Hirata Kimura
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 19-05-2026
Første udgivelsesår 2026
Illustrationer 13 b-w illustrations; 9 tables
Originalsprog United States
Sideantal 353
Indbinding Paperback / softback
Forlag University of California Press
Sideoplysninger 353 pages, 13 b-w illustrations; 9 tables
Mål 229 x 152
ISBN-13 / EAN-13 9780520410015