Flavour: From Food to Perception (Bog, Hardback, Engelsk) af E Guichard

Flavour: From Food to Perception (Bog, Hardback, Engelsk)

Af: E Guichard


Forlag: John Wiley and Sons Ltd

  • Type: Bog
  • Format: Hardback
  • Sprog: Engelsk Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9781118929414
  • Udgivelsesdato: 23-12-2016
  • Første udgivelsesår: 2016
  • Originalsprog: United Kingdom
  • Sideantal: 432
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: John Wiley and Sons Ltd
  • Sideoplysninger: 432 pages
  • Mål: 180 x 251 x 24

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

This book will cover all aspects of flavour perception, including aroma, taste and the role of the trigeminal nerve, from the general composition of food to the perception at the peri-receptor and central level.

Læsernes anmeldelser (0)