Flavour: From Food to Perception (Bog, Hardback, Engelsk) af E Guichard

Flavour: From Food to Perception

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: E Guichard

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This book will cover all aspects of flavour perception, including aroma, taste and the role of the trigeminal nerve, from the general composition of food to the perception at the peri-receptor and central level.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter E Guichard
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 23-12-2016
Første udgivelsesår 2016
Fagredaktør Elisabeth Guichard, Christian Salles, Martine Morzel, Anne-Marie Le Bon
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 432
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 432 pages
Mål 180 x 251 x 24
ISBN-13 / EAN-13 9781118929414