Food and Age in Europe, 1800-2000 (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Food and Age in Europe, 1800-2000

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This volume puts age on the agenda of food history by focusing on the very diverse diets throughout the lifecycle.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 30-09-2020
Første udgivelsesår 2020
Serie Routledge Studies in Modern European History
Fagredaktør Tenna (Copenhagen University Jensen, Caroline Nyvang, Peter (Free University of Brussels Scholliers, Peter (Durham University Atkins
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 200
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 200 pages
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9780367662240