Food and Markets: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2014 (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Food and Markets: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2014

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Forlag: Prospect Books

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.

Forventes på lager: 30-01-2026

Levering: Skaffevare (forvent 14 - 30 hverdage) (Forventes d. 30-01-2026)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Prospect Books
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Abridged ed
Udgivelsesdato 30-01-2026
Første udgivelsesår 2026
Serie Oxford Symposium on Food
Illustrationer 25 black and white illustrations
Fagredaktør Mark McWilliams
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 368
Indbinding Paperback / softback
Forlag Prospect Books
Sideoplysninger 368 pages, 25 black and white illustrations
Mål 248 x 217 x 23
ISBN-13 / EAN-13 9781909248441