Foodservice Manual for Health Care Institutions (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Foodservice Manual for Health Care Institutions

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The fourth edition of the book that has become a classic in the field offers a comprehensive review of the management and operation of health care food service departments.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfatter Ruby Parker (University of Florida Puckett
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 4 ed
Udgivelsesdato 14-12-2012
Første udgivelsesår 2012
Serie J-B AHA Press
Originalsprog United States
Sideantal 592
Indbinding Paperback / softback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 592 pages
Mål 279 x 217 x 34
ISBN-13 / EAN-13 9780470583746