Anders Grøndahl er atter på farten i Norditalien. Hans tidligere rejsebøger fra den gyldne trekant imellem Piemonte; Ligurien og Toscana er blevet klassikere for alle... Læs mere
Stegeso; römertopf; cocotte; casollette; marmite - kært barn har mange navne! Måltiderne fra en stegeso er rekord-møre og saftige; for det hele bliver jo kogt og stegt i egen... Læs mere
Anders Grøndahlhar en særlig evne til at finde de små uspolerede steder; dér hvor de lokale selv kommer; hvad enten det er en restaurant; en vingård; et landskab... Læs mere
Den første bog på dansk om madlavning med SOUS VIDE, en teknik der sikrer dig perfekte måltider hver gang. Fremover er stegen altid mør, velsmagende og lyserød -og sådan er det hele... Læs mere
Langsomt og nydende fra Toscana til Rom På strækket mellem Lucca og Rom findes det ægte, gamle Italien. Det er så overraskende originalt, at mange tror, at det ikke... Læs mere
Før Coronaen ramte, var Italien et andet land. Denne spændende krimi foregår umiddelbart inden viruskatastrofen i et Bologna fuld af kultur, atmosfære og gastronomi. Hovedpersonen... Læs mere
Denne bog om Rom og dens opland fortæller dig nøjagtigt, hvad du skal bruge din tid på, og hvordan du kommer frem. Helt ned i detaljen. Til dette ganske præcise trappetrin,... Læs mere
På strækket mellem Lucca og Rom findes det ægte, gamle Italien. Det er så overraskende originalt, at mange tror, at det ikke eksisterer. Men man behøver... Læs mere
En af Danmarks mest frygtede madanmeldere, den selvglade Victor Stein fra Dagbladet i København, findes myrdet i en fredelig gård bag kajen i Nyhavn. Den dansk-italienske Kommissær... Læs mere
Før Coronaen ramte, var Italien et andet land. Denne spændende krimi foregår umiddelbart inden viruskatastrofen i et Bologna fuld af kultur, atmosfære og gastronomi. Hovedpersonen... Læs mere