Bemærk: Kan leveres før jul.
Jesper Rais, kok og friluftsmenneske, står bag bogen her, der indeholder 80 opskrifter til nemme og lækre retter, du kan lave i det fri. Med SPIS UDE opfordrer han flere til at komme ud og nyde... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Kan man lave lækker aftensmad til hele familien for 20 kr. per person? Spar mig! er kogebogen til dig, der gerne vil lave appetitvækkende og varieret mad til familien, uden at... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
”At rejse er at leve,” sagde en højtelsket nationalforfatter engang, og hvor havde han ret! Findes der noget bedre end at opleve verden, andre kulturer og lære om deres... Læs mere
Kan man putte hummerhale på en vaffel? Lave cheese sticks med kongekrabbe eller fransk fastfood med knivmuslinger? Det kan man i dén grad, og det smager godt!... Læs mere
Kan man lave lækker aftensmad til hele familien for 20 kr. per person? Spar mig! er kogebogen til dig, der gerne vil lave appetitvækkende og varieret mad til familien, uden at... Læs mere
”At rejse er at leve,” sagde en højtelsket nationalforfatter engang, og hvor havde han ret! Findes der noget bedre end at opleve verden, andre kulturer og lære om deres... Læs mere
Jesper Rais, kok og friluftsmenneske, står bag bogen her, der indeholder 80 opskrifter til nemme og lækre retter, du kan lave i det fri. Med SPIS UDE opfordrer han flere til at komme ud og nyde... Læs mere
Kan man servere løg med vafler og æbleskiver? Lave dumplings med svampe eller pesto med grønkål? Hvad med fritter af skorzonerrødder? Det kan man i dén grad, og grønt har aldrig... Læs mere
Klassiske bistroretter samler de elskede klassikere fra det franske køkken – fra dampende løgsuppe og sprød croque monsieur til confit de canard og silkeblød crème... Læs mere