Bemærk: Kan leveres før jul.
Danskerne har taget den spanske tradition med at spise tapas til sig. Mange af os har stået ved en bar i Andalusien og spist de lækreste, farverige og smagfulde små retter og drukket en kold fadøl... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”.... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
lammekød er en kogebog fuld af inspiration til både hverdag og fest. Her finder du lammeretter – lige fra klassiske retter som moussaka og shepherd’s pie til eksotiske gryderetter,... Læs mere
“Vild med Andalusien - en guide” er en introduktion til en af Spaniens mest elskede regioner. Guiden introducerer de otte største byer, Jaén, Málaga, Cadiz, Sevilla, Huelva,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Første del af For Himmerigets Skyld fortæller historien om klosterlivets udvikling i Vesteuropa. Fra Jesus – som den første eneboer – til de første spæde klosterdannelser i... Læs mere
Danskerne har taget traditionen med at spise tapas til sig. Mange af os har stået ved en bar i Andalusien og spist de lækreste, farverige og smagfulde små retter og drukket en kold fadøl eller et... Læs mere
En ni-årig pige fra Århus har rejst rundt i Costa Rica og Nicaragua og skrevet dagbog. Om kaffeplantager og krokodiller. Om vulkaner og regnskove. Om... Læs mere
Første del af For Himmerigets Skyld fortæller historien om klosterlivets udvikling i Vesteuropa. Fra Jesus – som den første eneboer – til de første spæde klosterdannelser i Egyptens... Læs mere
"Lammefilosofi - retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards 2008 - også kaldet... Læs mere