lammekød (Bog, Hardback, Dansk) af Per H. Jacobsen

lammekød

(Bog, Hardback, Dansk)
Forfatter: Per H. Jacobsen

Nedsat pris! lammekød


Forlag: EC Edition

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

lammekød er en kogebog fuld af inspiration til både hverdag og fest. Her finder du lammeretter – lige fra klassiske retter som moussaka og shepherd’s pie til eksotiske gryderetter, langtidsstegte køller og saftige grillspyd. 


Bogen samler opskrifter fra hele verden – fra Danmark og Storbritannien til Middelhavet og Mellemøsten – og viser, hvor alsidigt lammekød kan bruges i køkkenet. 


lammekød giver dig mere end 70 opskrifter, der hylder det møre og smagfulde kød. Til flere af retterne er der forslag og opskrifter på tilbehør. 


Per H. Jacobsen er arkitekt, forlægger og autodidakt kok. Han er forfatter til kogebøgerne tapas – klassiske spanske opskrifter og lammefilosofi.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag EC Edition
Forfatter Per H. Jacobsen
Type Bog
Format Hardback
Sprog Dansk
Udgave 1. (31-10-2025)
Oplag 1. (31-10-2025)
Første udgivelsesår 2023
Originalsprog Dansk
Sideantal 228
Indbinding Hardback
Mål og vægt B: 175mm, H: 246mm, D: 15mm, Vægt: 471g
ISBN-13 / EAN-13 9788793783829