Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Forventes på lager: 31-10-2025
lammekød er en kogebog fuld af inspiration til både hverdag og fest. Her finder du lammeretter – lige fra klassiske retter som moussaka og shepherd’s pie til eksotiske gryderetter, langtidsstegte køller og saftige grillspyd.
Bogen samler opskrifter fra hele verden – fra Danmark og Storbritannien til Middelhavet og Mellemøsten – og viser, hvor alsidigt lammekød kan bruges i køkkenet.
lammekød giver dig mere end 70 opskrifter, der hylder det møre og smagfulde kød. Til flere af retterne er der forslag og opskrifter på tilbehør.
Per H. Jacobsen er arkitekt, forlægger og autodidakt kok. Han er forfatter til kogebøgerne tapas – klassiske spanske opskrifter og lammefilosofi.
| Forlag | EC Edition |
| Forfatter | Per H. Jacobsen |
| Type | Bog |
| Format | Hardback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (31-10-2025) |
| Oplag | 1. (31-10-2025) |
| Første udgivelsesår | 2023 |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 228 |
| Indbinding | Hardback |
| Mål og vægt | B: 175mm, H: 246mm, D: 15mm, Vægt: 471g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788793783829 |