Din mormor ved det helt sikkert, og hendes mormor vidste det uden tvivl. Suppe kogt på knogler og ben kan noget helt unikt i forhold til at... Læs mere
Lige nu strømmer det ind med forskning og ny viden om sammenhænge, man knapt har troet tidligere. Hvem ville have troet, at vores... Læs mere
De fleste kender gurkemejens insisterende gule farve og markante smag. Inderne har længe brugt den både som energigiver, i skønhedspleje og i... Læs mere
Bogen henvender sig til alle, der er nysgerrige efter at lære mere om, hvad essentielle olier kan gøre for vores helbred, både... Læs mere
Alle kender grøn te. Og mange kender den slags grøn te, der hedder matcha. Når man almindeligvis drikker te, laver man et udtræk, men matcha er pulveriserede teblade, som man... Læs mere
Broccoli, blomkål, rosenkål. Det er måske de grøntsager, du hadede som barn på grund af deres bitre smag, men det... Læs mere
Krydderurter er eventyret i madlavningen – en sand forvandling opstår, når de anvendes. Det er her madens magi skabes, når duft, smag og sanselighed... Læs mere
Kokosolie er en fantastisk kilde til ernæring. Den indeholder nemlig primært mellemkædede mættede fedtsyrer, som er nem og direkte energi for... Læs mere
Infused water er rent vand med vidunderlig smag og smukke farver, fyldt med vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre vitale stoffer. Det er... Læs mere