ENDNU NEMMERE, SUNDERE OG VILDERE END AT JUICE! Søren Ejlersen og Ditte Ingemann giver dig 177 opskrifter på livgivende GREENIES og styrkende SMOOTHIES –... Læs mere
I FERMENTERING 2.0 dykker Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode fra bestselleren FERMENTERING. Hvad er det for processer, der ligger bag tidens... Læs mere
Fortællingen om en bevægelse, hvor små, grønne fingre og store, innovative tanker går hånd i hånd. Med udgangspunkt i skolehavekonceptet... Læs mere
Vil du spise grønnere, skifte kødet ud med planter en dag om ugen, om måneden eller måske helt undvære det? Det er både sundt for dig og godt for klimaet. Måske har du overvejet det, men... Læs mere
VIL DU OGSÅ VÆRE PLANETAR®? JORDENS BEDSTE KOGEBOG er bygget op om et 80/20-princip: Der er skruet gevaldigt op for det grønne og ned for kødet. Opskrifterne er ligeledes kreeret... Læs mere