Forfatter fødeår: 1972-06-29
Bemærk: Kan leveres før jul.
SVAMPE ER FREMTIDEN Sankeekspert og kok Thomas Laursen har i årevis sanket svampe til de allerbedste restauranter i Danmark. Nu deler han sin ekspertviden om svampene i... Læs mere
Denne bog af manden, der samler urter til de bedste restauranter i Danmark, griber fat i en af tidens store trends: At mange gerne vil i gang med at samle spændende spiselige... Læs mere
En lækker og superinformative guide til naturens spiselige planter. Bag Den lille vilde, der ikke bare er en, men hele fire små guidebøger samlet i én bog, står Danmarks mest kendte... Læs mere
Saml urter og brug dem i køkkenet - hver dag. Dette er bogen, der med tip til at sylte, salte, henkoge, tørre, fermentere og meget mere giver konkrete ideer til, hvordan man bruger... Læs mere
Vi er taget med ‘sankemesteren’ Thomas Laursen til Utterslev Mose for at lære at finde mad i naturen. Vi stikker næsen i småerotiske blomster, spiser... Læs mere