Hemmeligheder og løgne har altid været en del af livet i siloerne, men nu har Juliette opdaget sandheden. Hun er opsat på at føre sit folk til frihed, men først må hun kæmpe hårdt for at overbevise... Læs mere
Byd solen velkommen med et væld af søde perlemønstre inspireret af den danske sommers natur og dyreliv. Bogen indeholder 30 originale perlemønstre, samt en redskabsliste og introduktion til... Læs mere
Ulva mærker livet rinde ud og vækker et urgammelt ritual til live. Sammen med en gammel fjende tvinges Sebastian til at undergå en test, der kan besegle... Læs mere
I en ødelagt og giftig fremtid er de sidste rester af menneskeheden flyttet ned i en gigantisk silo under jorden, hvor lov og orden bliver strengt håndhævet. Sherif Holston, som trofast har... Læs mere
Jesper Rais er ivrig bruger af naturen både som fotograf og som friluftentusiast. På sine ture er han optaget af at tage smukke billeder og nyde samværet med sin familie og sine venner,... Læs mere
God madlavning behøver ikke være svært, uanset om man er begynder eller mesterkok. Hverdagen kan let blive uoverskuelig, når man står for både planlægning af indkøb, forberedelse af råvarer... Læs mere
I denne kogebog disker kok Brian Pedersen op med en perlerække af lækre, kreative, tilgængelige og veganske opskrifter, der alle har til formål at højne den kulinariske oplevelse og... Læs mere
Nicolaj Møller Christiansen, der blev køkkenchef ved Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel i en alder af kun 23, viser i denne kogebog vejen til et univers af mad i... Læs mere
Kan man servere løg med vafler og æbleskiver? Lave dumplings med svampe eller pesto med grønkål? Hvad med fritter af skorzonerrødder? Det kan man i dén grad, og grønt har aldrig... Læs mere
Faktisk husker jeg ikke præcist, hvornår og hvorfor jeg holdt op med at tro på nisser. Troen forsvandt bare, uden jeg rigtig opdagede det. Men jeg vil aldrig glemme den jul, hvor den... Læs mere
Velkommen til 101 stykker smørrebrød – en kærlighedserklæring til det danske smørrebrød. Jesper og Camilla fra restaurant Panorama Mad & Vin i Silkeborg hylder med denne... Læs mere
Om mindre end halvtreds år ser verden stadig ud, som vi kender den. Tiden går, klokken slår, mens enden nærmer sig med hastige skridt. En lille og magtfuld elite ved, hvad fremtiden bringer. De... Læs mere