Fresh-Cut Fruits and Vegetables: Technology, Physiology, and Safety (Bog, Hardback, Engelsk)

Fresh-Cut Fruits and Vegetables: Technology, Physiology, and Safety

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-08-2016
Første udgivelsesår 2016
Serie Innovations in Postharvest Technology Series
Illustrationer 44 Tables, black and white; 54 Illustrations, black and white
Fagredaktør Sunil (National Institute of Food Technology Entrepreneurship and Management Pareek
Originalsprog United States
Sideantal 593
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 593 pages, 44 Tables, black and white; 54 Illustrations, black and white
Mål 185 x 277 x 39
ISBN-13 / EAN-13 9781498729949